Oversikt på tvers av landegrenser med RamBase

Mer kontroll og oversikt med RamBase. 

Tritec Group AS arbeider med prosjektering, utviling og produksjon av stålkonstruksjoner. Bedriften har avdeling for administrasjon i Norge og Produksjonsanlegg i Polen. Etter implementering av det skybaserte ERP-systemet  Rambase har de erfart hvordan ett skreddersydd system for produksjonsselskaper skaper forutsigbarhet og nøyaktighet i bedriften.

 

RamBase-programvaren er bygget for å sikre at alle ansatte hos Tritec, uansett om de jobber med økonomi, boring eller sveising, har alt de trenger for å levere best mulig kundeopplevelse. “Vi har mer kontroll nå, og det er veldig verdifull. På produksjonsstedet har vi kontroll over arbeidstiden og materialene vi bruker. Vi vet hva vi har, hva vi ikke har og når nye materialer kommer inn. Det er også veldig behagelig å bruke når du jobber på fabrikken. Det tar ikke opp unødvendig tid, så vi kan fokusere mer på produksjonen, sier hydraulikksjef Adam Zakrzewski.

Bjørn Kverneland kjenner de mange utfordringene internasjonale samarbeid står ovenfor. Rambase har vært vært en “GameChanger” sier Kverneland, systemets er fantastisk, du har tilgang uansett om du sitter på en flyplass, på kontoret, på et hotell eller hjemme. Selskapet har som mål å være en betydelig leverandør av høyteknologiske ingeniør- og fabrikasjonstjenester til offshore, maritime og industrielle virksomheter.  “Vår største utfordring er å koble alt fra markedsplassen i Norge til produksjonen i Polen. For å sikre at vi har et godt grep på vår virksomhet, trenger vi et godt, solid system som lar oss spore alt. RamBase gir oss et bedre oversikt over produksjonsstatusen fra dag til dag”.

Rambase er et veldig godt verktøy for å samle informasjon fra alle avdelinger, og vi kan sjekke og spore alt fra Norge. Etter å ha blitt komfortabel med å arbeide med systemet, er det ikke et alternativ å ikke ha det sier finansdirektør Elisabeth Kverneland.